Lansiran je Google za neprofitne organizacije u Hrvatskoj

By: !korisničko ime
uto, 09/01/2015 - 10:20

S veseljem objavljujemo da je Google u partnerstvu s TechSoupom lansirao Google za neprofitne organizacije, program koji je sada dostupan za registrirane neprofitne udruge u Hrvatskoj!

Neprofitne organizacije se sada mogu prijaviti za pristupanje programu čime dobivate besplatan pristup vrhunskim Googleovim proizvodima i alatima:

· Google Ad Grants: besplatno oglašavanje s AdWordsom radi promocije vaše web-lokacije na Googleu ciljanjem ključnih riječi.

· YouTubeov program za neprofitne organizacije: vrhunske mogućnosti upotrebe robne marke na YouTube kanalima.

· Google Apps za neprofitne organizacije: besplatna verzija poslovnog paketa Google Appsa, uključujući Gmail, Dokumente, Kalendar i ostalo.

 Google Ad Grants je u Hrvatskoj dostupan već od prošle godine i mnoge neprofitne organizacije  koriste program za privlačenje novih članova, prikupljanje sredstava i podizanje svijesti o svojim aktivnostima.

Jedna od tih udruga je Hrvatski ferijalni i hostelski savez, udruga s dugom tradicijom koja se od 1953. bavi razvojem omladinskog turizma  u Hrvatskoj, s ciljem promicanja i razvitaka omladinskog turizma i širenje turističke kulture mladih. Podijelili su s nama svoje iskustvo s Google Ad Grants programom:

 "Prije tri mjeseca smo započeli s oglašavanjem putem AdWordsa koristeći sredstva Google Ad Grants programa s ciljem podizanja svijesti o našoj udruzi i aktivnostima koje provodimo. Već u prvih mjesec dana posjet naše web stranice je povećan za čak 35% upravo zbog oglasa na Google mreži."

 Koristeći momentum koji su stvorile organizacije poput ove, jedva čekamo u još većem opsegu nastaviti surađivati s udrugama u Hrvatskoj uz Google za neprofitne organizacije.  

Za više informacija o načinu prijave posjetite "Često postavljena pitanja"