Microsoft Azure potpuno besplatno za OCD - Proces aplikacije

By: !korisničko ime
čet, 10/13/2016 - 11:03

Potpuno rješenje u oblaku za moderne neprofitne organizacije

S Microsoft tehnologijom u oblaku (engl. Cloud) neprofitne organizacije kao što je KEXP (neprofitna radio postaja iz Seattlea, SAD) mogu raditi na inovacijama u uredu te pružati podršku kolegama na terenu.

Inovacije neprofitne organizacije KEXP te usluge koje pružaju slušateljima radio postaje omogućene su putem cloud servisa Azure. Niz integriranih cloud usluga pomaže im da svoja tehnička nadahnuća pretvore u stvarnost.

MICROSOFT AZURE

Microsoft Azure je integrirana platforma u oblaku koja se uklapa u postojeću IT infrastrukturu i prilagođava se rastu vaše neprofitne organizacije. Pomaže vašoj neprofitnoj organizaciji ubrzati inovacije kroz sve veći paket integriranih cloud usluga za analizu, računarstvo, baze podataka, mobilnost, umrežavanje, pohranjivanje podataka, web i još puno toga.

Azure vam daje mogućnost iskoristiti moć Microsoft podatkovnih centara za mnoštvo prilika i mogućih scenarija. Optimizirajte poslovanje, pristupite API Microsoft Cloud platformi, i oslonite se na vodeći sigurnosni servis te ubrzajte razvoj, postignite više i povećajte vašu vrijednost.

Što nudi Microsoft Azure

Ubrzanje inovacija

Integracija „end-to-end“  inteligencije podataka za unaprjeđenje i detaljne analize kako na samoj lokaciji gdje se nalazi IT infrastruktura (engl. On premise) tako i u oblaku

Optimiziranje procesa

Proširite vaš centar za podatke, optimizirajte procese i oslobodite resurse koji direktno doprinose ciljevima i misiji vaše organizacije.

Fokusiranje na vaše aplikacije

Prepustite Microsoftu upravljanje infrastrukturom kako biste se mogli fokusirati na pružanje usluga s jednostavnih ili složenijih, sofisticiranih profesionalnih aplikacija.

Najsigurnija platofrma u industriji

Microsoft je dokazano vodeći pružatelj usluga po sigurnosti u oblaku, privatnosti, usklađenosti, transparentnosti i pouzdanosti.

 Što dobijate

5.000 USD u uslugama na godišnjoj razini koje možete koristiti za sve Azure servise, a koji između ostalih uključuju:

Podatke i pohranu podataka

Web i mobilnost

Medije, Internet of things (IoT) i inteligenciju

Analitiku

Računarstvo

Umrežavanje i upravljanje dostavom sadržaja

Servise za developere

Menadžement i sigurnost

Intergraciju u poduzeću, Upravljanje pristupom i identifikacijom

Kako aplicirati?

Pristup Azure servisima možete ostvariti na:https://www.microsoft.com/en-us/philanthropies/product-donations/products/azure

Autentikacija vaše organizacije se vrši putem tokena sa vašeg TechSoup naloga, koji možete pronaći klikom na "Moj račun" u tabu "Validacijski token".

Za organizacije koje nisu registrirane, potrebno je uraditi online registraciju korisnika na https://www.techsoupbalkans.org/bcs/user/register, te popuniti podatke vaše organizacije.