Windows Pro N Full Operating System – No Software Assurance (Computer Labs Only)

prod-microsoft-windows-logo.png
SKU: G-56996
Administracijska naknada: €15.00
Donor PartnerMediaPlatformOpis: 

Windows Pro N Full Operativni Sistem je puna verzija Microsoftovog desktop operativnog sistema. Može se instalirati na računar koji nema licenciranu instalaciju prethodnog Windows operativnog sistema.

Ova donacija obezbeđuje punu licencu za Windows Pro N operativni sistem. Trebali biste zatražiti jednu licencu za svaki računar na koji ćete je instalirati. Vidi sažetak korisničkih prava nad proizvodima za desktop operativne sisteme za specifične detalje o licenciranju.

Ako vam je potrebno više od 50 licenci, možete zatražiti do 50 dodatnih licenci za Windows Pro N Full Operativni Sistem.

Koja verzija ovog softvera je dostupna?

Možete saznati koja je verzija ovog softvera dostupna na stranici Trenutne verzije Microsoftovih proizvoda. Osim toga, možete preuzeti softver na bilo kojem jeziku koji je dostupan.

Prednosti za organizacije

Možete koristiti Windows Pro N da

  • Zaštitite podatke vaše organizacije
  • Omogućite mobilnim radnicima pristup vašoj organizacijskoj mreži bez potrebe za VPN-om

Glavne mogućnosti

  • Remote Desktop: Korisnici mogu otključati i pristupiti svojim mašinama virtuelno sa bilo kog uređaja povezanog na internet.
  • Višefaktorska autentifikacija: Možete osigurati uređaje svoje organizacije multifaktorskom autentifikacijom putem telefonskog poziva, SMS-a ili aplikacije Microsoft Authenticator za mobilne telefone i tablete.
  • BitLocker šifriranje disk jedinice: BitLocker brže šifrira čvrste diskove kako bi zaštitio osjetljive podatke od pristupa neovlaštenim korisnicima koji dođu u posjed bilo kojeg od računara vaše organizacije.

Pročitajte više o Windows funkcijama na TechSoup ”Šta je novo u Windowsu 10” stranici..

Bez Software Assurance-a

Ova licenca ne uključuje Software Assurance. Bez Software Assurance, nećete imati pravo da instalirate nova izdanja ovog proizvoda. Nećete moći da dodate Software Assurance ovoj vrsti licence.

Samo kompjuterske laboratorije

Ovaj proizvod je dostupan samo organizacijama koje vode računarsku laboratoriju. Može se koristiti samo na računarima koji su dostupni korisnicima organizacije ili široj javnosti. Ne može se koristiti na računarima koji su dodijeljeni članovima osoblja ili volonterima.

Dobijanje ovog proizvoda

Da biste instalirali ovaj proizvod, moraćete da pristupite Microsoft 365 centru administracije. Kada vaš zahtjev bude odobren, TechSoup će poslati poruku na adresu e-pošte vaše organizacije sa daljim uputstvima.

Ako vam je potrebna pomoć oko nabavke ovog proizvoda, saznajte kako ga preuzeti.

Requirements: