Google za neprofitne neprofitnim organizacijama pruža besplatne ili snižene alate koji neprofitnim organizacijama omogućavaju da rade brže i efikasnije, dosegnu širu publiku, podstaknu više pristalica na akciju i ispričaju svoju priču na što uvjerljiviji način.

 

ZATRAŽITE NALOG NA GOOGLE ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE

Ova je ponuda našoj zajednici dostupna direktno putem Google-a, a to su dijelom omogućile i validacijske usluge TechSoup-a. Saznajte više o tome kako TechSoup sarađuje sa vodećim kompanijama na donošenju ponuda poput ove u neprofitni sektor.

 

Uvod u Google za neprofitne organizacije

 

 

 

Google Workspace for Nonprofits

Jednostavna rješenja za efikasno upravljanje neprofitnim organizacijama. Omogućite svojim timovima da sarađuju, iteriraju i inoviraju zajedno, bilo gdje u stvarnom vremenu, sa G Suite za neprofitne organizacije. Na raspolaganju su i neprofitni popusti na naprednija izdanja G Suite-a.

SAZNAJTE VIŠE

Google Ad grantovi

Podijelite svoju priču kako biste povećali neprofitno financiranje s pristalicama širom svijeta. Primite in-kind podršku za oglašavanje svoje neprofitne organizacije putem Google pretraživača i povećajte svijest širom svijeta.

SAZNAJTE VIŠE >

YouTube Nonprofit Program

Oživite marketinšku priču Vaše neprofitne organizacije. Podijelite svoje neprofitne videozapise putem YouTube-a kako biste se bolje povezali sa pristalicama, volonterima i donatorima.

LEARN MORE >

Google Earth Outreach and Google Maps Platform

Oživite priču svoje neprofitne organizacije s prilagođenim mapama i globalnim podacima o lokaciji. Kao dio Google-a za neprofitne organizacije možda ćete imati pravo na primanje kredita za Google Maps Platform kako biste dodatno poboljšali korištenje Google Maps platforme za Vašu organizaciju.

SAZNAJTE VIŠE >