Slack za neprofitne organizacije

 

Slack je platforma za razmjenu poruka, zasnovana na kanalima. Sa Slackom ljudi mogu učinkovitije raditi zajedno, povezati sve svoje softverske alate i usluge, i pronaći informacije koje su im potrebne za najkvalitetniji rad – a sve to u sigurnom okruženju, punom preduzetničkog duha.

Neprofitni timovi mogu koristiti Slack za bolju saradnju, i to putem razmjene poruka, alata i datoteka na njihovim kanalima. Ovi kanali se mogu organizirati prema timu, projektu ili bilo čemu drugom što je relevantno za Vašu neprofitnu organizaciju.

Putem Slacka za neprofitne organizacije, organizacije koje ispunjavaju uvjete se mogu prijaviti za besplatne ili cjenovno snižene nadogradnje za SlackovePro i Business+ planove .

  • Radni prostori s do 250 članova se mogu prijaviti za besplatnu nadogradnju Pro plana ili za popust od 85 posto za Business+ plan.
  • Radni prostori sa više od 250 članova se mogu prijaviti za popust od 85%, i to bilo za Pro ili za Business+ plan.
Prijavite se za Slack za neprofitne organizacije

Ova ponuda je dostupna našoj zajednici izravno putem Slacka, a djelomično su je omogućile TechSoup usluge validacije.Saznajte više o tome kako TechSoup sarađuje s vodećim firmama, kako bi omogućio ponude poput ove za neprofitni sektor.